Over ons

Als jonge student aan een HBO instelling ergens in het kleine dorpje Rotterdam, werd de SPSS Koning voor het eerst geconfronteerd met de mogelijkheden van SPSS versie 10. De gulden verdween net uit het straatbeeld en op het gebied van internationaal voetbal speelde Nederland geen rol van betekenis in Japan en Korea.  SPSS gaf deze jonge student houvast en een wereld aan mogelijkheden. Het bleek echt heel leuk te zijn om data te analyseren!

Ondertussen zijn we 16 jaar verder en heeft deze jonge student zich ontwikkeld tot een echte SPSS Koning, met ervaring in lesgeven en studentbegeleiding op dit gebied aan het WO (o.a. Universiteit van Groningen) en het HBO (o.a. Hogeschool Windesheim). De afgelopen jaren heeft de SPSS Koning een nieuwe lesmethode ontwikkeld en deze biedt hij graag aan jou aan.

 

Maar uiteraard doet een Koning het niet alleen. We zijn met een heel team van jonge enthousiaste SPSS Koningen die de studie nog niet zolang geleden achter zich hebben gelaten. Wij weten wat jij nodig hebt om de basis in de vingers te krijgen. Rust, aandacht en veel oefenen, waarbij het vooral eerst rustig en goed voor gedaan wordt. Dit pakket is tot stand gekomen met input van honderden studenten. En het belangrijkste…het werkt! 

Wij hopen dat wij jou optimaal kunnen bedienen, zodat jij ook een echte SPSS Koning (m/v) wordt. 

Lang leve de SPSS Koning! Hoera, Hoera, Hoera

SPSS Koning is net als Racefietsroute.nl onderdeel van InsightAssist.