Zo leer je SPSS

Met jarenlange ervaring in het HBO en WO onderwijs, weet de SPSS Koning precies wat er speelt en wat er nodig is om SPSS onder de knie te krijgen. De online SPSS cursus die voor jullie is ontwikkeld heeft zich bewezen bij vele studenten. Je leert SPSS op je eigen tempo, in eenvoudige taal, met veel oefenmateriaal, zodat ook jij een SPSS Koning kunt worden!

SPSS op je eigen tempo SPSS op je eigen tempo
Geen stress! SPSS leren is heel eenvoudig als je het op je eigen tempo kan doen. Alle cursusmaterialen zijn altijd online beschikbaar, zodat je kunt studeren wanneer je wilt, waar je wilt. Je krijgt je hele studie lang (standaard 4 jaar) onbeperkt toegang!
De wereld aan SPSS Oefenmateriaal De wereld aan SPSS Oefenmateriaal
SPSS leer je het beste als je er veel bij oefent. Dus is er een wereld aan oefenmateriaal voor je beschikbaar. Alle onderwerpen zijn uitgelegd in tekst en 32 introductievideo’s waarin de onderwerpen stap voor stap worden uitgelegd. Er zijn datasets voor je, zodat je live met de video’s mee kunt doen. Ben je klaar met de oefeningen? Dan zijn er antwoordvideo’s waar elke oefening nog eens wordt uitgelegd.
Cursusmaterialen ontwikkeld door een SPSS Expert Cursusmaterialen ontwikkeld door een SPSS Expert
Alle materialen zijn ontwikkeld door een SPSS Expert met jarenlange ervaring als docent in het HBO. Door deze ervaring weten we precies wat er belangrijk is, wat er lastig is, en waar de meeste vragen over worden gesteld. In begrijpelijke taal wordt stap voor stap uitgelegd hoe de de verschillende modules van SPSS werken. Met deze benadering kan iedereen een SPSS Koning worden!

Meld je aan en binnen 3 minuten kun je van start!

Kies het Koning Compleet Pakket Kies het Koning Compleet Pakket
Voor €34,95 je hele studie lang onbeperkt toegang! Klik hier !
Of voor €16,95 een jaar onbeperkt toegang! Klik hier !
Betaal eenvoudig met iDeal of PayPal Betaal eenvoudig met iDeal of PayPal
Aanschaffen van je pakket gaat heel eenvoudig. Betalen kan met iDeal, waarna je je kan aanmelden met je e-mailadres.
Je kunt direct aan de slag Je kunt direct aan de slag
Heb je je aangemeld, dan kun je direct van start!