FAQ

Ik heb betaald maar kan me niet aanmelden
Je hebt betaald, je emailadres en je wachtwoord kloppen, maar je kunt niet inloggen. Dat schiet niet op. Stuur een mailtje naar help@spsskoning.nl en we helpen je verder!
Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Ga naar deze pagina en vul je emailadres in.
Hoe kan ik aan SPSS komen?
Op de website van IBM kun je gratis de nieuwste versie van SPSS downloaden en 14 dagen uit proberen. Daarna heb je een licentiecode nodig om verder te gaan. Ben je student? Dan kun je via Surfspot vrij goedkoop (10 euro ipv 300 euro!) aan het programma + licentiecode (of enkel een licentiecode voor verlenging (2,75)) komen. Log in met je studentnummer en wachtwoord van jouw onderwijsinstelling en zoek op SPSS. Let wel een beetje op! Er worden door studenten nog wel eens wat foutjes gemaakt, zoals de licentiecode voor de verkeerde versie kopen. Of SPSS voor Windows aanschaffen terwijl je een Mac hebt. Wees dus scherp.
Hoe meld ik mij aan voor SPSS Koning?
Op deze pagina kun je voor je hele studie toegang bestellen. Het mooie is dat je niet hoeft te wachten. Je kunt binnen 5 minuten aan de slag!
Ik wil mij aanmelden vanuit België, zonder Ideal!
Dat kan! Je kunt je betaling ook doen met PayPal.
Welke versie van SPSS heb je nodig om met SPSS te kunnen werken?
SPSS is een commercieel programma van het bedrijf IBM. Elk jaar (soms duurt het iets langer) komt er een nieuwe versie uit. Het is onze ervaring dat je vaak met oudere versies van SPSS goed uit de voeten kan. Zeker met de onderwerpen die op deze site staan uitgelegd. Bestanden gemaakt in oudere versies zijn prima te openen en te bewerken in nieuwere versies van SPSS.
Krijg ik garantie?
Waar wil je garantie op? Jij bent degene die SPSS in de vingers moet krijgen, en dat betekent: oefenen oefenen oefenen. Ik laat je zien hoe het moet. Maar net als bij voetbal, Christiano Ronaldo kan je laten zien hoe je een vrije trap neemt, maar jij zult zelf moeten oefenen om net zo goed te worden als hij. Geen garanties dus, wel aanmoedigingen!
Ik mis een onderdeel op de website dat wel heel belangrijk is voor mijn lessen…en ik snap er niets van!?
Goed dat je het zegt. De onderwerpen op deze site behoren tot de basiskennis die wij zijn tegengekomen in het HBO en WO. Heb jij een onderwerp wat daar nog bij past, laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag. Als we het zien zitten in jouw idee, dan werken wij het uit en dan krijg jij de uitleg en materialen gratis. Mail ons via: idee@spsskoning.nl
Hoe zit het met mijn privacy?
Goed dat je het vraagt. In ons privacybeleid lees je hier alles over. De korte samenvatting:

We verzamelen enkel wat nodig is om in te loggen en te betalen, wel zo belangrijk. De social media gekoppeld aan deze websites verzamelen niets en google analytics verzamelt enkel gegevens over de gebruikers algemeen en niets over jou persoonlijk


Als je ons verlaat worden je gegevens maximaal een maand bewaard.
Nog niet duidelijk genoeg? Neem contact met ons op.
Staat jouw vraag er niet bij? Staat jouw vraag er niet bij?
Mail dan via help@SPSSKoning.nl . Als we jouw vraag ontvangen proberen we zo snel mogelijk antwoord te geven.