Wat kun je verwachten?

Bij het aanmelden voor het Koning Compleet Pakket (€34,95 voor je hele studie (dat is minder dan 75 cent per maand!!)), ontvang je direct toegang tot alle onderwerpen en heb je altijd en overal toegang tot onze site. Als lid heb je daarnaast altijd toegang tot ons blog met de beste tips&trics en onderwerpen die niet speciaal ergens onder vallen.

Liever eerst even een dagje rondkijken? Dat kan met Koning voor een Dag! (voor €2,50, 24 uur lang toegang tot al het materiaal).

Om het overzichtelijk te maken zijn de SPSS instructies onderverdeeld in drie onderwerpen. Op dit moment kun je de volgende onderwerpen op onze site vinden:

Bij SPSS Onderwerpen staat uitgebreid toegelicht wat je kunt verwachten. Staat jouw idee er niet tussen? Mail dan via idee@SPSSKoning.nl . Als we jouw idee ontwikkelen, krijg jij je leven lang gratis toegang tot SPSSKoning.nl!

Zo werkt het!

Met jarenlange ervaring in het HBO en WO onderwijs, weet de SPSS Koning precies wat er speelt en wat er nodig is om SPSS onder de knie te krijgen. De online SPSS cursus die voor jullie is ontwikkeld heeft zich bewezen bij vele studenten. Je leert SPSS op je eigen tempo, in eenvoudige taal, met veel oefenmateriaal, zodat ook jij een SPSS Koning kunt worden!

SPSS op je eigen tempo SPSS op je eigen tempo
Geen stress! SPSS leren is heel eenvoudig als je het op je eigen tempo kan doen. Alle cursusmaterialen zijn altijd online beschikbaar, zodat je kunt studeren wanneer je wilt, waar je wilt.
De wereld aan SPSS Oefenmateriaal De wereld aan SPSS Oefenmateriaal
SPSS leer je het beste als je er veel bij oefent. Dus is er een wereld aan oefenmateriaal voor je beschikbaar. Alle onderwerpen zijn uitgelegd in tekst en 32 introductievideo’s waarin de onderwerpen stap voor stap worden uitgelegd. Er zijn datasets voor je, zodat je live met de video’s mee kunt doen. Ben je klaar met de oefeningen? Dan zijn er antwoordvideo’s waar elke oefening nog eens wordt uitgelegd.
Cursusmaterialen ontwikkeld door een SPSS Expert Cursusmaterialen ontwikkeld door een SPSS Expert
Alle materialen zijn ontwikkeld door een SPSS Expert met jarenlange ervaring als docent in het HBO. Door deze ervaring weten we precies wat er belangrijk is, wat er lastig is, en waar de meeste vragen over worden gesteld. In begrijpelijke taal wordt stap voor stap uitgelegd hoe de de verschillende modules van SPSS werken. Met deze benadering kan iedereen een SPSS Koning worden!