Online Leermodule SPSS

In deze tijden is het een belangrijke vraag? Is het onderwijs op afstand kwalitatief goed genoeg? Of is contact – al dan niet online – met de docent meer dan nodig om goed onderwijs te geven? Hier bij SPSSKoning.nl hebben we deze discussie ook regelmatig. Werken met SPSS is in de basis een vaardigheid die je onder de knie moet krijgen, net als dat je ooit hebt leren werken met PowerPoint of Excel. Waar de knoppen zitten, wat ze betekenen, hoe je bepaalde uitkomsten krijgt. Je kunt die maar op één manier leren, oefenen oefenen oefenen. En wat dat betreft leent thuisonderwijs zich erg goed voor de vaardigheid SPSS.

Daarnaast is het goed gebruik kunnen maken van SPSS meer dan een vaardigheid. Je hebt kennis nodig van de basis principes van statistiek. Zonder kennis is de vaardigheid niets waard en kun je het zeker niet toepassen in de praktijk.

Wat wij aanbieden is lesmateriaal waarbij je zelf aan de slag kunt met veel voorbeelden (zowel in tekst als filmpjes), veel oefenbestanden (met antwoorden met uitleg) en de basis uitleg. We proberen het voor elke student toegankelijk en toepasbaar te maken. We kunnen echter een goede docent nooit vervangen, wel zijn werk een stuk gerichter maken.

Kijk eens rond op onze site of als docent kijk eens op de site van onze partner Pearson Benelux die SPSSKoning ook aanbiedt als lesmateriaal voor opleidingen, met de optie om het geheel in je onderwijs te integreren.

In deze unieke tijden moeten we het toch zeker samen zien op te lossen. Dus als wij je kunnen helpen…schroom niet om ons te mailen via klantenservice@spsskoning.nl