Oefeningen Module Vragenlijsten

Instructies lezen en bekijken voor SPSS is natuurlijk al een stap in de goede richting om SPSS te doorgronden. Maar om het echt in de vingers te krijgen zul je moeten oefenen, oefenen en oefenen. Daarom hebben we per module een variatie aan oefeningen opgesteld. En als premium member en premium plus member kun je daarvan profiteren. Bij elke opgave hoort een antwoordvideo met daarin stap voor stap de oefening voor gedaan. Hoe mooi is dat?

Oefeningen Baas Is Level

Deze oefeningen zijn gemaakt om de basis van vragenlijsten verwerken in SPSS in de vingers te krijgen. Alle lastige onderdelen zitten er in, maar de vragenlijsten zijn nog kort en overzichtelijk. Een perfecte manier om te beginnen! 

Oefeningen Koning Level

Deze vragenlijsten komen zo uit de praktijk op jouw scherm. Ze zijn lang, ingewikkeld en er zitten kleine addertjes onder het gras. Dit zijn van die vragenlijsten die jij straks (of nu) als afstudeerder ook moet kunnen verwerken in SPSS. Doe je voordeel met de oefening en de uitgebreide antwoordvideo’s.

Oefeningen Koning Level – Datacontrole

Het tabblad Variable View in kunnen vullen is natuurlijk erg knap. Maar oefen ook nog maar even met het controleren van de data in SPSS. Voor het het weet ben je aan het werk met echte data voor jouw onderzoek en dan is het fijn om een keer goed de fouten uit een bestand te hebben opgespeurd. Uiteraard help ik je aan de antwoorden, mocht je er niet uitkomen.