SPSS in het Nederlands

Het programma SPSS is in vele talen beschikbaar. De standaard taal is echter Engels. En Nederlands…zit er helaas niet bij! Daarom proberen wij bij SPSS Koning het leren van SPSS zo eenvoudig mogelijk te maken voor de Nederlandse gebruikers door online leermodules in het Nederlands aan te bieden. Daarbij leggen we alle ingewikkelde termen gewoon in het Nederlands aan je uit! Simpel toch?

Moeilijke woorden in SPSS

SPSS gebruikt logischerwijs veel termen uit de statistiek. Dat is voor sommige al lastig in het Nederlands, laat staan in het Engels. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de meest gebruikte termen en hun uitleg hierbij. Gratis, voor jou beschikbaar! Het enige dat wij hier voor terug zouden willen is de opleiding die je volgt en de instelling waaraan je deze volgt. Hiermee kunnen wij beter de behoefte in kaart brengen van onze gebruikers. Uiteraard kunnen we daarmee ook een opleiding benaderen, want goed SPSS leren, begint bij het goed geïntegreerd aanbieden in je lesstof. (Docenten: lees meer!)

Je krijgt maximaal 1 e-mailbericht van ons en deze wordt binnen een maand na aanmelding door ons verwijderd.